2015. december 28., hétfő

15. rész

A rész +18-as jelenetet, és néhol durva beszédet tartalmaz! Olvasása, csak saját felelősségre! ;) 


Gondoltam megérdemel egy kis kényeztetést a sok aggódás miatt, amin keresztül ment az utóbbi időkben. Benyúltam a pólója alája, és cirógatni kezdtem a mellkasát. Az ujjaimmal apró köröket írtam le, hosszasan eljátszadoztam az apró szőrcsíkkal, ami a mennyek birodalma alá vezetett. Kinyitotta a szemét, és felém fordult. Édesen mosolygott jelezve, hogy nincs ellenére a dolog. Hamar fölé kerekedtem, majd elővarázsoltam a mélyből a szex istennőmet, és vadul, szenvedélyesen megcsókoltam. A nyelvünk hamar rákapcsolódott a másikéra, megalapozva a közelgő erotikus élmények alapjait. Kibújtatott a pólómból, és magához rántva rácuppant a nyakamra. A kezemmel egyre erősebben martam, masszíroztam a bőrét. A körmeimmel végig szántottam a hátát, aminek a nyoma feltételezhetőleg a későbbiekben, vékony csíkokként fognak virítani rajta. Bekapta a bal bimbómat, én pedig halkan nyögdécseltem. Visszahanyatlottunk, és gyorsan megszabadultunk az intim tájékainkat jelenleg feleslegesen fedő alsóneműktől. Feszülésig tárva a combjaimat vártam, hogy végre belém hatoljon. Tovább csigázva a szenvedélyeket mászott be a forrón lüktető alfelemhez, majd a nyelvével gyors tempót diktálva kényeztette a gyönyörforrásomat. Az ajak piercingje gyakran hozzám ért, a fém érintése érdekesen hatott rám.
- Gumi – pihegve, levegőért kapkodva szólaltam meg.
- Nyugi, Pindurka nem felejtettem el! – benyúlt az éjjeli szekrénye felső fiókjába. Aranyszínű Durex óvszert nyomott a kezembe. – Feltudod, húzni? Csináltál már ilyet korábban?
- Igen – bólintottam. Tizenhat múltam, mikor az akkori legjobb haverommal túlestünk a szexualitás kezdetei kurzuson. Eric rettentő ügyetlen volt, akárcsak én, de azt szokták mondani a második mindig jobb, és ez pontosan így igaz. Gyakorlott kézzel kibontottam a csomagolást, majd lassan görgetve nehogy véletlenül kiszakítsam, felhúztam a nemesebbik testrészére. – Készen állsz? – hülye kérdés, hiszen az égnek meredő hímvesszője már válaszolt helyette is.
- És te? – meg sem várva a feleletemet, ismét a számnak esett. A jobb kezével óvatosan bevezette a farkát a nedvtől már tocsogó puncimba. A lábaimat a dereka köré kulcsoltam, ő pedig egyetlen erősebb lökéssel már bennem is volt tövig. – Hogy szereted? Legyek gyengéd, vagy pornó színészeket megszégyenítő vadállat? – nézett a szemembe a gyönyörűségen kék szemeivel. A fekete tincsei az arcába hullottak, és én ismételten nem hittem el, hogy mekkora szerencsém van vele kapcsolatban.
- Csak add önmagad! – mosolyodtam el. Tökéletesen ráérzett a ritmusra, amivel sikerült még inkább fokoznia az amúgy is felhevült libidómat. Próbáltam nem észveszejtően sikongatni az extázistól, és elkerülni, hogy ne hallja az egész ház, hogy éppen az élvezés határán lebegek. A nyögdécseléséből, meg a szapora légvételeiből leszűrtem, hogy ő sem járhat messze. Csókkal tapasztotta be az ajkamat, mielőtt bekopogtattam volna az isteni orgazmus díszes ajtaján. – Bassza meg, ez kurvára tetszett! – nagy nehezen zihálva formáltam a szavakat. Szétvetett végtagokkal terültem el, a puncim mlüktetett az előbbi aktustól.
- Ennek örülök – vigyorgott. Utánam alig pár másodperccel később, sikerült neki is elérnie a gyönyört kiváltó mámort. Lehúzta a gumit, és az ágya melletti szemetesbe hajította. Az inhalálómért nyúltam, és kétszer befújtam a biztonság kedvéért. Felvette a bokszerét, nekem meg odadobta a pólómat és a bugyimat. Rágyújtott, majd visszabújt mellém. A karjával átölelt, én meg a mellkasára hajtottam a fejem. – Mikor vesztetted el a szüzességedet? – kérdezte.
- Tudod, mi jutott eszembe? – tértem ki.
- Na? – megkínált, így én is füstöltem. – Van az a szám: „ Sometimes, something beautiful happens in this world… You don’t know how to express yourself… So just gotta sing…” – zendítettem rá.
- „I just had sex, and it feel so good… A woman let me put my penis I just had sex and I'llnever go back to the not-having-sex ways of the past – tiszta tüdőből ő is énekelni kezdte Akon és a The Lonely Island közös számát. Iszonyú idióta az a két srác, és ez a dal nagyon ott van, ha kellőképpen viszonyulsz a paródiához. – Milyen bolond vagy, Pindurka! – nevetett.  A hülyeségben, az a legjobb, hogy ha partnerre lelsz benne, akkor a forrás elapadhatatlan.
- Te is énekeltél, szóval… - böktem meg vigyorogva. – Ericnek hívták – tértem vissza a kérdéséhez ismét komolyra véve a figurát. – Két éve történt. A legjobb haverom volt, de ő másként tekintett rám, így mivel mindketten túl akartunk esni rajta, egy nála töltött este után megtörtént. Kezdeményezett, megbeszéltük, lenyomtunk két menetet, és ennyi. Soha többet nem tudtam úgy ránézni a történteket követően, megváltozott bennem valami – megvontam a vállam. Eric totálisan belém zúgott, és naponta zaklatott az SMS-eivel, a házunkhoz járkált, míg nem össze nem jöttem Zacharyvel, aki végleg leállította. Igen, ezek után valahogy nem igazán hittem többé a fiú-lány barátságokban. Esetleg, ha akkor utat engedek az érzelmeimnek, és adok neki egy esélyt… de nem akartam, ergo rövidre zártam a „kapcsolatunkat”. Bunkó, húzás volt tőlem, de akkor így éreztem helyesnek. – Nálad, mi a helyzet?
- Oh, ez hatalmas sztori – fülig ért a szája a puszta felidézésétől. – 15 múltam, mikor megismertem a lányt, ő 19. Hazudtam neki a koromról, és hozzá adtam plusz három évet. Mindig olyanokkal jött, hogy miért nem veszek magamnak cigit, vagy sört, én meg állandóan letereltem. Hat hónap múlva végre felvilágosítottam, mire rögtön dobott – nem tűnt szomorúnak, szóval mára már csak szép emlék maradt a számára.

Kopogtak, majd benyitott Ashley. Úgy fest csak félig sikerült elsajátítania az illemszabályokat, de legalább tanult valamit. Bár azt hiszem, nincs sok remény, hogy valaha is megváltozzon. Egyszerűen rá kell vennem a barátomat, hogy szereltessünk zárat az ajtóra, az ilyen esetek elkerülése végett.
- Hé, haver szerintem be kéne vennünk ezt a számot a repertoárba. Kicsit megrockosítjuk, némi dobszóló, és a közönség imádni fogja – nehezen fogta vissza a röhögését. Megfogtam a legközelebbi párnát, és hozzá vágtam, ő meg ügyesen kitért előle. – Nem csak törpe vagy, hanem borzalmas célzó is – vihogott.
- A faszért kellett bemozdulnod? – beintettem.
- Ég a ház? Megszökött a macska? Élet-halál forog kockán? – nézett rá dühösen Andy. – Vagy mi a szarért jöttél megint?
-  A srácok várnak a Toniqueban. Meg kell ünnepelnünk, hogy negyedszázados lettél.
- Születésnapod van? – kerekedett ki a szemem. Oh, a francba! Nem vettem neki ajándékot, meg kellet volna lepnem valamivel! Bár, azt se tudtam, hogy most ünnepli, szóval ez talán mentségül szolgál.
- Aham – bólintott. – Utálom a Toniquet!
- Ott a legolcsóbb a pia, plusz a felszolgáló csajok irtó dögösek… - megnyalta a száját a puszta gondolattól is. – A múltkor, akit ott szedtem fel…
- Köszönjük, de nem kérünk Ashley Purdy: Megbasztam című regényéből részleteket – Andy kibújt a takaró alól. – Mellesleg lemerném fogadni, hogy Nova is ott lesz, mivel tavaly is odahívtatok meg. Semmi kedvem megint találkozni vele.
- Ne aggódj, majd letereljük! – kacsintott. – Van 20 percetek elkészülni, mivel indul a buli vonat – totálisan túlpörgött, pedig a mai nap nem róla szól. – Sihuhuúúú – meghúzta a képzeletbeli kallantyút. No, komment!
Hál isten, pakoltam a bőröndömbe szexisebb ruhákat is. Egészen világos koptatott farmer, ejtett vállú csillogós ezüst szálakkal szőtt lila pulóver, fekete top, a fülemben hatalmas karikák, fekete tűsarkú bokacsizma. Megfésülködtem, dobtam fel némi sminket, és kész is. Andy halálfejes fehér pulóvert, bőrdzsekit, motoros csizmát húzott. Ismételten a padlóról kellett felvakarnom az állam, és erős késztetést éreztem, hogy ne essek neki ebben a szent minutumban. Jó, rendben elismerem, ami a szexuális vágyaimat illeti, a nimfomániás szó tökéletesen leírja a meghatározást. Hatalmas sóhajt eresztettem, és elhessegettem a gondolatot. Helyette az utolsó születésnapom jutott az eszembe. Anya azt akarta, hogy a tizennyolcadik különleges legyen, így titokban meghívta az összes barátomat a házunkba. Tortát rendelt nekem, és mindent elrendezett, majd lelépett. Este elvitt a kedvenc éttermünkbe, én pedig egy szál hófehér liliommal leptem meg (a kedvenc virágja volt), mint minden évben, hiszen nem csak engem ünneplünk ilyenkor. Soha többet nem láthatom őt, vagy ehetek a félre sikerült néhol megégett vaníliás palacsintájából. Nem, nem szabad most ilyeneken agyalnom!
- Mi az? Valami baj van? Olyan szomorúnak tűnsz – bökte meg a vállam, kiszakítva ezzel az emlékek áradatából.
- Ja, semmi – kényszeredetten elmosolyodtam, hogy meggyőzzem. Nem fogom elrontani a hangulatát, szóval elűztem a fellángoló depresszió hullámot.

A Tonique, a Francia negyed szélén található, egy hosszú tömbház közepébe beágyazva. A berendezésében semmi extra nincs, viszont az ital választékok sora rettentő hosszú. A faltól falig érő bárpult fölé írták ki az összes ital nevét krétával, a fekete táblára. Előre eldöntöttem, hogy a múltkoriból tanulva mellőzöm az összes alkohol tartalmú italt, vagy nagyon minimálisra csökkentem a mennyiséget. Pláne nem szállok be Ashley „ki bír többet inni” játékába.
Andynek igaza volt, ugyanis Nova valóban felbukkant, az oldalán egy hasonló tini ribanccal. Rendesen kicsípték magukat, és mindketten szabályosan ragyogtak, mikor beléptünk a kocsmába. Az arcomról azonnal lehervadt a mosoly, akárcsak a barátoméról. Próbáltuk nagy ívben kikerülni őket, de ismeritek a nővéremet, milyen lerázhatatlan. Rögtön Andy nyakába borult, majd hatalmas cuppanósat nyomott le neki, és színes papírba csomagolt dobozkát nyújtott át. Rettentően viszketett a tenyerem arra, hogy lecsapjam, mint egy illetéktelenül behatoló idegesítő legyet, aki idegesítően zümmög a füled mellett.
- Rendes vagy, hogy eljöttél – a pasim igyekezett kedvesen viszonyulni hozzá. – Köszönöm az ajándékot – eldugta a zsebébe, és ki sem bontotta.
- Beköszöntél, szóval, viszlát, testvérkém – öleltem át Andyt, szándékosan felkavarva a kedélyeket.
- Ő lenne Heaven az ikred? – szólalt meg a szőkére mellírózott hajú lány. Kb. velünk egy magas, a sminkje művészien elkészítve, a cipőjén kis milliónyi strasszkő, a topja pont takarta a köldökét, a szeme szürkés színben játszott. A napbarnítottságát a tél ellenére is fent tartotta.
- Igen – feleltem helyette. – És te ki a faszom vagy? – nem tehetek róla, de azonnal előtört a bunkó énem.
- Michelle – nyújtott kezet udvariasan. Gyorsan leejtette, mikor nem viszonoztam a gesztust. – Elloptad a pasiját – az arckifejezése teljesen megváltozott. A méreg pillanatok alatt átvette felette a hatalmat.
- Hé, seggfej! Gyere már, hagyd a csajokat bájcsevegni! – az egyik hátsó bokszból CC kiabált előre. Úgy festett az üres poharak számából, hogy ők már a megérkezésünk előtt megalapozták a hangulatot.
- Megleszel? – kérdezte tőlem Andy. Felvont szemöldökkel vizslatta a két némbert. Szerintem titkon legszívesebben lecsapná mindkettőjüket, de úriember nem üt meg lányokat.
- Persze – felpipiskedtem, és szájon csókoltam. Természetesen, ezt is szándékosan csináltam.
- Szuper! – elsétált a már messziről is zajos banda irányába.
- Fogalmam sincs Nova, mit hazudozott neked – sóhajtottam. Először a józan eszére kell hatnom, ha az nem működik, akkor jöhet a bekeményítés. – Én meg Andy, azután jöttünk össze, hogy ők szakítottak. Igaz, gonosz ribanc vagyok, de arra nem vetemednék, hogy lenyúljam más tulajdonát.
- Tudod nagyon jól, hogy még mindig érte dobog a szívem, és ez kölcsönös – csatlakozott be újult erővel. Kezdtem sejteni, mire megy ki a kis színjátéka. – Elvetted tőlem! – megint azt a fülsértő oktávot ütötte meg, amitől a kisagyadban érzed a dobhártyád lüktetését.
- Látom, nővérkém, nem volt elég a múltkori – megropogtattam az ujjaimat. Ösztönösen a barátnője háta mögé hátrált.
- Szóval te voltál – úgy fest benne több a spiritusz, mint a beszari Novácskába. Talán adok neki egy hatalmas piros pacsit, már ha megérdemli. Fenyegetőleg lépett előre, és azt hitte, majd beijedek, de óriásit kell csalódnia!
- Igen, és újra megteszem, ha tovább folytatja! – tartottam a szemkontaktust.
Váratlanul Ashley robogott be a színre, amin kicsit meglepődtem. Lehet a levegőben pattogó feszültség szikrák hívták fel a figyelmét? A BVB teljesen lefoglalta Andyt, aki épp a születésnapi cupcakekről fújta el a gyertyát. Kezdtem egyre inkább begurulni, ami annyit jelent, hogy ha tovább folytatódik a dolog, ki fog törni a cica háború. Ha az igazam be bizonyosításához az kell, hogy kitépkedjem a libuska műhaját, akkor megteszem!
- Hé, csajok miért nem csatlakoztok hozzánk? – a lehelete az olcsó sör szagától bűzlött. Alig értünk ide, de ő máris felöntött a garatra. – Kivételesen téged is szívesen látunk – nézett szánalmasan Novára. Korábban már hallottam miként nyilvánul meg róla, ergo most sem döbbentem meg.
- Fizetitek a piát? – csillant fel Michelle szeme.
- Simán – bólogatott, mint az a kiskutya a kocsi hátsó ülésén.
- Még nincs vége, megfizetsz, mindenért! – durván meglökte a vállam a ribanc, mikor elhaladt mellettem. A szavait úgy intézte, hogy csak én halljam.
- Neked lesz véged, ha még egyszer hozzám mersz érni! – erősen megragadtam a karját. –Megértetted? – uralkodtam magamon, de nem hagyhatom megjegyzés nélkül a dolgot.
- Nem félek tőled! – ejha, milyen bátor aprócska oroszlán. A harcias tűz ott égett a szürke szemében. Csak nem, ellenfélre találtam?
- Pedig, jobban tennéd – elengedtem. A lendülettől hajszál híján hanyatt vágódott, amit cseppet sem bántam.

Befurakodtunk a fiúk közé, és még mielőtt a nővérem beelőzne, gyorsan Andy mellé dúrodtam. Átölelte a vállamat, majd megkínált sütivel. Nem reggeliztem, a cukor meg telíti a gyomrot, legalábbis bizonyos ideig. Tartottam magam a korábbi ígéretemhez, és csak alkoholmentes koktélokat rendeltem. Ashley persze hevesen tiltakozott, de Andy fejbe kólintotta, szóval visszavett az erősködésből. Michelle egész végig gyilkos pillantásokat küldött felém, viszont cseppet sem hatott meg. Nova pedig, továbbra is igyekezett a barátom közelébe férkőzni, ám Jinxx folyamatosan elterelő hadműveleteket dolgozott ki, amiért rettentő hálás vagyok.

A sok elfogyasztott koktél viszonylag hamar megtette a hatását, így felkerestem a női mosdót. Most már hivatalosan is kijelenthetem, hogy borzasztóan balszerencsés vagyok, ami a nyilvános illemhelyeket illeti. A legutóbb Jinxx támadott le, most pedig egy idegen alak várakozott rám. Először nem tűnt gyanúsnak, útba igazítást kért tőlem. Elfordultam, és a következő másodpercben szúró fájdalom nyilallt belém. A sötétség elborította az agyamat, és hiába kiabáltam segítségért, egyetlen hang nem jött ki a torkomon. Az álmomra emlékeztetett…

Az epizódban elhangzott zene linkje:
https://www.youtube.com/watch?v=D8lZxb-cgss

9 megjegyzés:

  1. Uristeeen w.w
    Nem er ilyen resznel befejezni, meg fogok halni a kovi reszig :'D
    Viszont,hatalmas taps, amiert vegre egy normalis Szexjelenetet olvashattam XD
    Szuper resz volt ismet!!!

    Puszi es pacsi,
    Elso es egyetlen drog vasarlod. :3

    VálaszTörlés
  2. Szia Shinachan! :)
    Köszönöm. :D Örülök, hogy tetszett. :)
    Szándékosan, így hagytam abba, a kedélyek fokozása végett. :) Gonosz vagyok,mi? XD

    Puszil,
    A dealered, Evangeline

    VálaszTörlés
  3. *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
    Ohmájgád'.
    Húha. Ez elejére nem is tudom, hogy mit mondjak.:D Kis perverz szívecskémnek iszonyú jól esett. (Számomra)
    Amúgy, a mai részben tökéletesen vegyítetted au eseményszálakat és az érzelmeket.
    Ez a Nova egyre jobban felbaszarintja az agyam, de komolyan.-.- olyan egy fúú. Meg Michell is.lol
    Remélem minél hamarabb eltakarodnak, vagy Heaven elintézi a nyomorék fajtájukat:D
    Ui.: ÍGY NEM FEJEZHETED BE!!:OOO
    Azonnal kövit^^!
    Puszil:
    Vivien:*

    VálaszTörlés
  4. Szia Vivien! :)
    Köszönöm, hogy itt vagy. :D
    Örülök, hogy tetszett. :) Michelle a későbbiekben is fel fog bukkanni, és lejátsszák a dolgokat Heavennel. :D
    Ha, nem így fejezem be, akkor nehezen tarthatom fent a figyelmet, nem igaz? ;)

    Puszil,
    Evangeline

    VálaszTörlés
  5. Nem teheted ezt velem? Függővég? Most komolyan? A leggonoszabb dolog amit egy író tehet az olvasójával.
    Tudom, utálatos dolog ez, és idegesítő, de hozd minél hamarabba a következőt, mert már most tűkön ülök!

    Puszil:
    Luna

    VálaszTörlés
  6. Nem teheted ezt velem? Függővég? Most komolyan? A leggonoszabb dolog amit egy író tehet az olvasójával.
    Tudom, utálatos dolog ez, és idegesítő, de hozd minél hamarabba a következőt, mert már most tűkön ülök!

    Puszil:
    Luna

    VálaszTörlés
  7. Szia Luna! :)
    Kösz, hogy itt jártál. :) Hamarosan új rész. :D Igen tudom, hogy kegyetlenség, de egyszer én is megtehettem. :D (vagy többször, már nem emlékszem XD)

    Puszil,
    Evangeline

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Nem tudom hol kezdjem:)
    Fantasztikus író vagy!
    Sose kommenteltem még ezért bocsi:(
    De itt abbahagyni?:o Komolyan?:o
    Nova idegesítő:D
    Ez az új csaj meg mégjobban-.-
    Siess az új résszel.
    Puszi

    VálaszTörlés
  9. Szia Gabica! :)
    Köszönöm, hogy írtál nekem, és remélem, ezt a jó szokásodat, a későbbiekben is megtartod.:)
    A dicséretedtől dagad a mellem, komolyan. :D
    Vannak idegesítő karakterek, de el kell viselni őket, ennyi. :)
    Hamarosan új rész.

    Puszillak,
    Evangeline

    VálaszTörlés