2016. február 2., kedd

Problémák...

Sziasztok!
Tudom, hogy mostanában elég rendszertelenül frissül a blog, és ne haragudjatok érte. Sajnos az élet nem könnyű, ezt gondolom nagyon jól tudjátok. Nos, a problémák, amik korábban fent álltak nálam még mindig nem oldódtak meg. Elárulom nektek, hogy nehezen látom a kiutat. Viszont a sok szarság ellenére, ha időm jut rá, és persze marad is energiám akkor dolgozok a folytatáson. Jelenleg is folyamatban van az új rész, és ha mást nem annyit megígérhetek, hogy a héten valamikor közzé is teszem, de ha mégsem sikerül se csüggedjetek, mert nem adom fel. :) Én azért minden jót kívánok nektek!
Puszillak benneteket,
Evangeline

U.I.: Ha eddig nem tették meg akkor szívesen venném, ha támogatnátok egy kommentel. :) Persze nem muszáj, nem kényszerítek rá senkit, de jól esne ezekben a nehéz időkben, hogy legyen miért kitartanom...

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Őszintén kívánom, hogy mielőbb megolódjanak a problémáid!.<3
    Természetesen várom a folytatást, de ha csak havonta tudnál új részt hozni, akkor is imádnám, szerintem senki sem akar téged sürgetni ilyen helyzetben.:)
    A lényeg, hogy kitartás!.<3

    VálaszTörlés
  2. Szia Vanda! :)
    Először is köszönöm a kedves sorokat. Örülök, hogy a csúszás ellenére is kitartasz.:)
    Igyekszem kilábalni a problémákból, de nem könnyű megjátszani a boldogságot, mikor valójában szar kedvem van. Na, mindegy. ;) Remélem hamarosan minden rendben lesz.
    Puszillak,
    Evangeline

    VálaszTörlés